Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία eco-planet.gr προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα του building services (υπηρεσίες κτιρίων) με δυναμισμό, εντιμότητα και ειλικρίνεια, και με πλήρη σεβασμό στους περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας.

Με την μέγιστη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών της είναι σε θέση διατηρήσει την φήμη της εταιρείας σας σε υψηλά επίπεδα.

Η eco-planet.gr απευθύνεται σε επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες τους, αλλά και σε ιδιώτες που αναζητούν καίριες λύσεις σε κτιριακά προβλήματα.

Eco Planet - Η εταιρεία μας

Το δόγμα της eco-planet.gr είναι το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από οικονομικές και βιώσιμες προσφορές, σε συνδυασμό με ποιοτική παροχή υπηρεσιών, ώστε να μένουν πλήρως ικανοποιημένοι οι πελάτες – συνεργάτες μας.

Eco Planet - Η εταιρεία μας

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας ειναι η απολύμανση-απεντόμωση-μυοκτονία, οι γενικοί καθαρισμοί και όλες οι κτιριακές εργασίες που απαιτούνται στον χώρο της επιχείρησής σας ή της κατοικίας σας (π.χ. συντήρηση λέβητα, ανελκυστήρα, πυροσβεστήρων, κηπουρικές εργασίες).

Η εταιρεία απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και κινείται στα διεθνώς πιστοποιημένα πρότυπα του συστήματος haccp.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται ειναι υψηλής ποιότητας και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.